Nordic Productions
Jørn Otto Hansen

Jørn Otto Hansen

Konsulent

Om oss

Heia! Jeg er Jørn Otto Hansen, hjernen og hjertet bak Nordic Productions. Min lidenskap for digitale løsninger og markedsføring begynte lenge før jeg bestemte meg for å studere ved Handelshøyskolen BI i Oslo. Etter to semester med digital kommunikasjon og markedsføring, følte jeg at tiden var inne for å fordybe meg mer i det tekniske aspektet, og byttet derfor til Data Science for Business. Ved å forene min kunnskap innen digital markedsføring med teknikkene i Data Science, kan jeg anvende data i lys av sannsynlighet og maskinlæring. Det å ha et pragmatisk syn på ting og være bestemt på at "du aldri er utlært", tror jeg fører til nysgjerrighet og løsninger!

I løpet av de siste årene har jeg hatt gleden av å samarbeide med flere kunder i Bodø kommune, levere foto og videomateriell til SoMe og nettsider, og utvikle nettløsninger som treffer kundens målgruppe. Min nysgjerrighet og lyst til å lære har ledet meg til over 54 prosjekter for 24 forskjellige bedrifter/privatpersoner, blant annet Bodø kommune, IC Scandinavia AS og Vestvatn AS.

Når jeg ikke jobber med digitale prosjekter, liker jeg å fordype meg i bøker, tilbringe kvalitetstid med venner og familie, eller dykke ned i et spennende dataspill og slappe av med en lærerik podcast i bakgrunnen.

Nordic Productions startet i 2018 som en enkeltmannsforetak. Med en blanding av teknisk ekspertise og et øye for estetikk, er min hovedprioritet å hjelpe bedrifter med å navigere i den digitale verdenen. Jeg tror på ærlige relasjoner, tydelig kommunikasjon og jobber for at hvert prosjekt skal gi verdi for mine kunder.

Takk for at du tok deg tid til å bli kjent med meg og Nordic Productions. Ser frem til å samarbeide!

Vennlig hilsen,

Jørn Otto Hansen
Nordic Productions