Personvern

Sist oppdatert: Jan 2021

Følgende personvernregler regulerer praksis for innsamling av informasjon på nettet av NORDIC PRODUCTIONS HANSEN (“vi” eller “oss”). Denne siden spesifisere konkret hvilke typer informasjon vi samler om deg mens du bruker nettstedet www.nordicproductions.no («Nettstedet») og måtene vi bruker denne informasjonen på. Denne personvernerklæringen, inkludert våre barns personvernerklæring. Siden gjelder ikke informasjon som du kan gi oss eller at vi kan samle inn offline og / eller på andre måter (for eksempel på et live arrangement, via telefon eller via mail).

Vennligst les denne personvernreglene nøye. Ved å besøke og bruke nettstedet, samtykker du i at din bruk av nettstedet vårt, og enhver tvist om personvern, er styrt av denne personvernerklæringen. Siden nettsiden er et utviklende medium, kan det hende vi må endre personvernreglene våre på et eller annet tidspunkt i fremtiden, i hvilket tilfelle vil vi legge ut endringene i denne personvernerklæringen på dette nettstedet og oppdaterer endrings datoen. Ved å fortsette å bruke nettstedet etter at vi har lagt ut slike endringer, godtar du personvernreglene som endret.

Hvordan vi samler inn og bruker informasjon

Vi kan samle inn og lagre personlig eller annen informasjon som du frivillig gir oss på nettet mens du bruker nettstedet (f.eks. Mens du er på nettstedet eller når du svarer via e-post til en funksjon levert på nettstedet). nordicproductions.no kontakter bare enkeltpersoner som spesifikt ber om at vi gjør det eller i tilfelle de har meldt seg på for å motta meldingene våre, deltatt på et av arrangementene våre eller har kjøpt et av produktene våre. nordicproductions.no samler inn personlig identifiserende informasjon fra våre brukere under kontakt, artikkel og kasse i vår nettbutikk. Generelt inkluderer denne informasjonen som navn og  e-postadresse for registrering. Når du kjøper produkter eller registrere deg på et av våre arrangementer, samler vi inn i tillegg postadresse og kredittkortinformasjon.  All denne informasjonen blir gitt til oss av deg.

Vi samler også inn og lagrer informasjon som genereres automatisk når du navigerer online gjennom nettstedet. For eksempel kan vi samle inn informasjon om datamaskinens forbindelse til Internett, som blant annet gjør det mulig for oss å forbedre leveringen av websidene våre til deg og å måle trafikk på nettstedet. Vi kan også bruke en standardfunksjon som finnes i nettleserprogramvare kalt en «cookie» for å forbedre opplevelsen din med nettstedet. Informasjonskapsler er små filer som nettleseren din plasserer på harddisken din for journalføring. Ved å vise hvordan og når besøkende bruker nettstedet, hjelper cookies oss med å levere annonser, identifisere hvor mange unike brukere som besøker oss, og spore brukernes trender og mønstre. De forhindrer deg også i å måtte legge inn preferansene dine på nytt på bestemte områder på nettstedet der du kanskje har lagt inn preferanseinformasjon før. Nettstedet kan også bruke «web beacons» (grafiske filer med en piksel, også kjent som «gjennomsiktige GIF-er») for å få tilgang til informasjonskapsler og for å telle brukere som besøker nettstedet eller åpner HTML-formaterte e-postmeldinger.

Vi bruker informasjonen vi samler inn fra deg mens du bruker nettstedet på en rekke måter, inkludert bruk av informasjonen til å tilpasse funksjoner; annonsering som vises på nettstedet; og gjøre andre tilbud tilgjengelig for deg via e-post eller på annen måte. Vi kan også gi din informasjon til tredjepart, for eksempel tjenesteleverandører, entreprenører og tredjeparts utgivere og annonsører for en rekke formål. Med mindre du informerer oss i samsvar med prosessen som er beskrevet nedenfor, forbeholder vi oss retten til å bruke og avsløre tredjeparter all informasjon som er samlet inn fra og om deg mens du bruker nettstedet på noen måte og for ethvert formål, slik at vi eller en tredjepart kan gi deg informasjon om produkter og tjenester. Hvis du ikke ønsker at informasjonen din skal brukes til disse formålene, må du sende en e-post der du ber om å bli tatt av alle liste med informasjon som kan brukes til disse formål eller som kan gis eller selges til tredjepart.

Husk at når du frivillig gjør din personlige informasjon tilgjengelig for visning av tredjepart på nettet – for eksempel på oppslagstavler, blogger/artikler, via e-post eller i chatteområder – kan denne informasjonen sees, samles og brukes av andre ved siden av oss. Vi kan ikke være ansvarlig for uautorisert tredjeparts bruk av slik informasjon.

Noen av våre tredjeparts annonsører og annonsetjenere som plasserer og presenterer annonsering på nettstedet, kan også samle informasjon fra deg via informasjonskapsler, «web beacons» eller lignende teknologi. Disse tredjeparts annonsørene og annonseserverne kan bruke informasjonen de samler inn for å hjelpe til med å presentere annonsene sine, for å hjelpe med å måle og undersøke annonsenes effektivitet, eller til andre formål. Bruken og samlingen av informasjonen din av disse tredjeparts annonsørene og annonsetjenerne styres av den relevante tredjeparts personvernregler og dekkes ikke av vår personvern. Personvernreglene til disse tredjeparts annonsører og annonsetjenere kan faktisk være forskjellige fra dette personvernet. Hvis du er bekymret for tredjeparts bruk av informasjonskapsler eller «web beacons» eller bruk av informasjonen din, bør du besøke den partens nettsted og gå gjennom personvernreglene.

Nettstedet inkluderer også lenker til andre nettsteder og gir tilgang til produkter og tjenester som tilbys av tredjepart, hvis personvernregler vi ikke kontrollerer. Når du går inn på et annet nettsted eller kjøper tredjepartsprodukter eller -tjenester gjennom nettstedet, styres bruk av all informasjon du gir, av personvernreglene til operatøren av nettstedet du besøker eller leverandøren av slike produkter eller tjenester.

Vi kan også gjøre noe innhold, produkter og tjenester tilgjengelig via nettstedet vårt eller ved å sende e-post til deg gjennom samarbeidsforhold med tredjepartsleverandører, der merkene til vår leverandørpartner vises på nettstedet i forbindelse med slikt innhold, produkter og / eller tjenester. Vi kan dele med vår leverandørpartner all informasjon du gir, eller som samles inn, i løpet av å besøke sider som blir gjort tilgjengelig i samarbeid med vår leverandørpartner. I noen tilfeller kan leverandørpartneren samle inn informasjon fra deg direkte, i hvilke tilfeller personvernreglene til vår leverandørpartner kan gjelde for leverandørpartnerens bruk av informasjonen din. Personvernreglene til våre leverandørpartnere kan avvike fra våre. Hvis du har spørsmål angående personvernreglene til en av våre leverandørpartnere, bør du kontakte leverandørpartneren direkte for mer informasjon.

Vær oppmerksom på at vi noen ganger kan frigjøre informasjon om våre besøkende når utgivelse er passende for å overholde loven eller for å beskytte rettighetene, eiendommen eller sikkerheten til brukere av nettstedet eller publikum.

Vær også oppmerksom på at når vår virksomhet vokser, kan vi kjøpe eller selge forskjellige eiendeler. I det usannsynlige tilfelle at vi selger noen eller alle eiendelene våre, eller en eller flere av våre nettsteder er anskaffet av et annet selskap, kan informasjon om våre brukere være blant de overførte eiendelene.

Google Analytics

Vi bruker også Google Analytics annonse funksjoner for å optimalisere vår virksomhet. Annonsørfunksjoner inkluderer:

 • Remarketing med Google Analytics
 • Google Display Network Impression Reporting
 • DoubleClick Platform-integrasjoner
 • Google Analytics-demografi og interesserapportering

Ved å aktivere disse Google Analytics Display-funksjonene, er vi pålagt å varsle de besøkende ved å avsløre bruken av disse funksjonene, og at vi og tredjepartsleverandører bruker førsteparts informasjonskapsler (for eksempel Google Analytics-informasjonskapsel) eller andre førstepartsidentifikatorer, og tredjeparts informasjonskapsler (for eksempel DoubleClick-informasjonskapselen) eller andre tredjeparts identifikatorer for å samle data om dine aktiviteter på nettstedet vårt. Dette tillater oss blant annet å kontakte deg hvis du begynner å fylle ut utsjekkingsskjemaet, men forlater det før du fullfører en e-post som minner deg om å fullføre bestillingen. «Remarketing» -funksjonen lar oss nå folk som tidligere har besøkt nettstedet vårt, og matche riktig publikum med riktig annonserings buskap.

Du kan velge bort Googles bruk av informasjonskapsler ved å gå til Googles annonseinnstillinger og / eller du kan velge bort tredjeparts leverandørers bruk av informasjonskapsler ved å gå til Net-annonseringsinitiativets bortvalgsside.

Facebook

Som annonsører på Facebook og gjennom vår Facebook-side, kan vi (ikke Facebook) samle innhold eller informasjon fra en Facebook-bruker, og slik informasjon kan brukes på samme måte som spesifisert i denne personvernerklæringen. Du samtykker til vår innsamling av slik informasjon.

Vi overholder Facebooks begrensninger for databruk.

 • Annonsedata samlet inn, mottatt eller hentet fra vår Facebook-annonse («Facebook-annonseringsdata») deles bare med noen som handler på våre vegne, for eksempel tjenesteleverandøren vår. Vi er ansvarlige for at tjenesteleverandørene våre beskytter Facebook-annonseringsdata eller annen informasjon som er innhentet fra oss, begrenser bruken av all denne informasjonen og holder den konfidensiell og sikker.
 • Vi bruker ikke Facebook-annonseringsdata til noe formål (inkludert retargeting, commingling data på tvers av flere annonsørers kampanjer, eller tillater piggybacking eller omdirigering med koder), bortsett fra på en samlet og anonym basis (med mindre autorisasjon er gitt av Facebook) og bare for å vurdere ytelsen og effektiviteten til våre Facebook-annonseringskampanjer.
 • Vi bruker ikke Facebook-annonseringsdata, inkludert målrettingskriteriene for en Facebook-annonse, for å bygge, legge til, redigere, påvirke eller forsterke brukerprofiler, inkludert profiler tilknyttet en hvilken som helst mobil enhetsidentifikator eller andre unike identifikatorer som identifiserer en bestemt bruker, nettleser, datamaskin eller enhet.
 • Vi overfører ikke Facebook-annonseringsdata (inkludert anonyme, samlede eller avledede data) til noe annonsenettverk, annonseutveksling, datamegler eller annen annonsering eller inntektsrelaterte tjenester.

Barns personvernerklæring

Denne barns personvernerklæring forklarer vår praksis med hensyn til online innsamling og bruk av personlig informasjon fra barn under tretten år og gir viktig informasjon om deres rettigheter i henhold til føderal lovgivning med hensyn til slik informasjon.

 • Dette nettstedet er ikke rettet mot barn under tretten år, og vi samler IKKE bevisst personlig identifiserbar informasjon fra barn under tretten år som en del av nettstedet. Vi screener brukere som ønsker å gi personlig informasjon for å hindre brukere under tretten år fra å gi slik informasjon. Hvis vi blir klar over at vi utilsiktet har mottatt personlig identifiserbar informasjon fra en bruker under tretten år som en del av nettstedet, vil vi slette slik informasjon fra våre poster. Hvis vi endrer praksis i fremtiden, vil vi innhente forhåndsgyldig, verifiserbar foreldresamtykke før vi samler inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under tretten år som en del av nettstedet.
 • Fordi vi ikke samler inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under tretten år som en del av nettstedet, distribuerer vi IKKE bevisst slik informasjon til tredjepart.
 • Vi tillater IKKE bevisst barn under tretten år å offentliggjøre eller på annen måte distribuere personlig identifiserbar kontaktinformasjon gjennom nettstedet.
 • Fordi vi ikke samler inn personlig identifiserbar informasjon fra barn under tretten år som en del av nettstedet, forutsetter vi IKKE at barn under tretten år deltar i nettstedets online aktiviteter med å gi personlig identifiserbar informasjon.

Hvordan lagrer vi informasjonen din?

Informasjonen din blir lagret på listeserveren som leverer nordicproductions.no-innhold og -meldinger. Din informasjon kan bare nås av dem som hjelper til med å administrere disse listene for å kunne levere en e-post til de som ønsker å motta nordicproductions.no-materiale.

Alle meldinger eller e-postmeldinger som blir sendt til deg av nordicproductions.no, inneholder en avmeldingslink. Du kan når som helst fjerne deg fra vår e-postlisten ved å klikke på avmeldingslenken som du finner i hver kommunikasjon vi sender deg.

Ansvarsfraskrivelse

Selv om det er svært usannsynlig, kan denne policyen endres når som helst etter vår skjønn. Hvis vi skulle oppdatere denne policyen, legger vi oppdateringene til denne siden på nettstedet vårt.

Hvis du har spørsmål eller bekymringer angående personvernreglene våre, vennligst henvis deg til:

post@nptv.no